Volg je ons al?

Services

Studio Unknown helpt merken te groeien door high-quality content te ontwikkelen die de merkervaring van de doelgroep verbetert, altijd gericht op het optimale resultaat. Groeien in online zichtbaarheid en de boodschap scherp als een mes neerzetten: zo halen we het beste uit jouw merk en bereiken wij doelstellingen en. Met een slimme combinatie van contentstrategie, -productie, -distributie en branding hebben wij alles in huis voor een totaalaanpak.

Strategy

Wij ontwikkelen de strategie en bijhorend plan van aanpak voor social media. Door een gedegen, sterke strategie zorgen wij ervoor dat het ontwikkelen en distributie van de content volgens een systematisch proces gebeurd. Timing, kanaalkeuze, tone of voice van de boodschap: alles werkt vanuit de strategie. Hierdoor bereiken wij de doelgroep optimaal en vergroten daarbij het bereik.

Production

Wij helpen je door content te produceren die jouw doelgroep raakt, met de strategie als uitgangspunt. Het contentplan bestaat uit: videografie, fotografie, animaties, voice-over en grafische elementen zoals logo’s.

Distribution

Studio Unknown zal alle mogelijkheden benutten om een zo hoog mogelijke kijktijd, views en bereik van de content te genereren. Welke commerciële doelstellingen zijn er? Hoe kan het social media plan hier optimaal aan bijdragen? Bijvoorbeeld d.m.v. leadgeneratie, nieuwsbriefinschrijvingen, traffic / website bezoekers.

Branding

Als branding experts helpen wij uiteraard bij het bepalen van de identiteit van je merk. Door interviews kunnen we de kernwaarden van je bedrijf vangen. Van missie en visie tot tone of voice: Hoe zit jou bedrijf in elkaar? Hieruit ontwikkelen we een moodboard als startpunt voor onze branding. Zo creëren we de juiste grafische elementen die nodig zijn voor jouw huisstijl.

Meer informatie?

Benieuwd wat onze aanpak is bij jouw specifieke vraagstukken? Kom gerust eens langs voor een .