Volg je ons al?

Meet the team

Wij zijn Studio Unknown. Een unieke combinatie van gedreven content en branding specialisten. Designers die nadenken over ieder aspect van de klantreis. Videografen en Fotografen met oog voor detail. Stuk voor stuk specialisten die de weg weten in de wereld van content marketing.

Vincent

Media Manager

Rico

Videograaf / Editor

Nico

Videograaf / Editor

Max

Videograaf / Editor

Jarno

Fotograaf

Lesley

Grafisch Designer

Jackie

Grafisch Designer

Melanie

Romee Lek

Creative Producer

Studio

Studio Unknown is een creatief digitaal bureau dat impact maakt met resultaat. Full-service: van strategie tot storytelling. Van data-analyse tot draaidag. We zorgen voor de productie, distributie en optimalisatie. Zo vertellen we jouw unieke verhaal en zorgen we ervoor dat je top of mind blijft bij je doelgroep.

1. Richting Bepalen

Een merk bouwen begint met een goede strategie en storyline. Een verhaal dat jouw merk typeert en profileert. Een verhaal dat laat zien wat je ambieert en hoe jij het verschil maakt voor je doelgroep. Dat is waar we je mee helpen. Open, eerlijk en een beetje eigenzinnig. Aan het einde van de brainstormsessie hebben we jouw unieke verhaal gevangen.

2. Keuzes Maken

Vanuit marktonderzoek analyseren we data en komen we tot een strategie en content plan, met storytelling als uitgangspunt. Een uniek verhaal dat pakkend is en verteld wordt op verschillende social kanalen, dit zorgt samen voor het beste bereik. Zo zijn wij adviseur en producent in één.

3. Let's Go

Voor het ontwikkelen van video en fotografie doen we een beroep op ons team van professionals: cameramensen, fotografen, voice-over actors. Professionals met een goede staat van dienst. Als het ontwikkelde concept is afgerond gaat de campagne live, zodat we de doelgroep optimaal bereiken op de verschillende kanalen. Door middel van data-analyse optimaliseren we het bereik van campagnes. Zo heeft jouw verhaal impact en behalen we samen successen.

Meer informatie?

Benieuwd wat onze aanpak is bij jouw specifieke vraagstukken? Kom gerust eens langs voor een .